Κωστής Μαραβέγιας
Κωστής Μαραβέγιας/Φωτογραφία: maraveyas/instagram
11|09|2023 13:01
SHARE
FLASHBACK

O Κωστής Μαραβέγιας θυμήθηκε τα σχολικά του χρόνια όταν ήταν μικρό παιδί -Η φωτό από τα '80s


Ο Κωστής Μαραβέγιας με αφορμή την πρώτη ημέρα στο σχολείο δημοσίευσε στο Instagram μία παιδική φωτογραφία του όταν ήταν μαθητής Δημοτικού.

Τα σχολεία άνοιξαν σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, και ήχησε το πρώτο κουδούνι με εξαίρεση την περιφέρεια Θεσσαλίας, λόγω της κακοκαιρίας Daniel που έπληξε τη περιοχή. Ο Κωστής Μαραβέγιας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία του όταν ήταν μικρό παιδί από την πρώτη ημέρα στο σχολείο.

O τραγουδιστής σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας του: «Ανάμεσα στον ανθρώπινο πόνο, τη ματαίωση και την απώλεια, η ελπίδα της μάθησης, της γνώσης και του ανοιχτού ορίζοντα. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο πατρικό μου και είναι από το Αγρίνιο στα 80s..
Καλή σχολική χρονιά να έχουμε βρε παιδιά, με ζωή και φως».

O Κωστής Μαραβέγιας θυμήθηκε τα σχολικά του χρόνια όταν ήταν μικρό παιδί -Η φωτό από τα '80s

O Κωστής Μαραβέγιας αναπόλησε τα σχολικά του χρόνια όταν ήταν μικρό παιδί και δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα κατάξανθο γλυκό αγόρι με ριγέ σορτσάκι και την σάκα στους ώμους του. Φυσικά η throwback του Κωστή Μαραβέγια απέσπασε πολλά σχόλια και likes.

SHARE