Ο Λάκης Γαβαλάς συνέντευξη Bovary
Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
01|07|2022 09:32
SHARE
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς με ροζ ράστα μαλλιά αποδεικνύει ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε στιλ


Μια φωτογραφία του Λάκη Γαβαλά δημοσιεύθηκε στα social media και αποτελεί έμπνευση για τα επόμενα hairstyles του καλοκαιριού.

Ο fashion expert Λάκης Γαβαλάς με το μοναδικό του αέρα και το εκκεντρικό του στιλ, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αλλά και την εκτίμηση των ανθρώπων του χώρου της μόδας, άλλωστε ο Λάκης Γαβαλάς αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι δυναμικός ενώ μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε στιλ.

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει αναφερθεί τόσο στα επαγκελματικά του βήματα, όσο και για στη ζωή τους. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Είμαι ένα άτομο που, αν με άφηνα, ύστερα από όλα τα τραγικά γεγονότα που μου έχουν συμβεί, μπορεί και να πέθαινα από θλίψη. »

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα μαλλιά του να έχουν γίνει πλεξούδες και πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι ένα look ιδανικό για το καλοκαίρι, κομψό και συνάμα παιχνιδιάρικο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Με χρωματιστά κοτσιδάκια (στιλ bob markley) θέλω να υποδεχτώ τον υπέροχο καλοκαιρινό μήνα Ιουλίου. Εύχομαι σε όλους να τον περάσουν υπέροχα με υγεία ξεγνοιασιά και διασκέδαση.»

Δείτε τη φωτογραφία του Λάκη Γαβαλά παρακάτω

SHARE