Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία υπάρχει και φιλότιμο
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας / Φωτογραφία: Finos Film
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αγκαλιά με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Φιλιώ -Η σπάνια φωτογραφία τους


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του.

Μας χάρισε μοναδικές ερμηνείες και αξέχαστες ατάκες στις εμβληματικές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε. Αρχοντάνθρωπος, άφησε το αποτύπωμά του στον παλιό, ελληνικό κινηματογράφο.

Μια σπάνια φωτογραφία του με την δεύτερη και τελευταία σύζυγό του είχε μοιραστεί στο Instagram του ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κρατά στην αγκαλιά του την σύζυγό του, Φιλιώ Κεκάτου. Εκείνος φορά ένα ριγέ σακάκι και γυαλιά ενώ η νεαρή σύζυγός του ένα λευκό outfit και λουλούδια στα μαλλιά.

Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν ήδη 48 ετών ενώ εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος της ζωής του το καλοκαίρι του 1985.

«Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητής, ένας γνήσιος μπον βιβέρ, στην σχέση του όμως με την Φιλιώ όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της. Ήταν "το λιμάνι του" όπως δήλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης "ανόδου" αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν "βράχος" στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε», αναφέρει ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

SHARE