Λάμπρος Κωνσταντάρας
Φωτογραφία: Finos Film
06|08|2022 11:25
SHARE
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο του, Δημήτρη -Πατέρας και γιος τη δεκαετία του ‘70


Μια σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του γιου του, Δημήτρη Κωνσταντάρα από το 1972 είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της υποκριτικής τέχνης με τις μοναδικές ερμηνείες του. Πρωταγωνίστησε στις μεγαλύτερες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες και άφησε το αποτύπωμά του στη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά.

Πολλές είναι φορές που κυκλοφορούν φωτογραφίες από το παρελθόν των διάσημων Ελλήνων ηθοποιών -και όχι μόνο- και αυτή τη φορά ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Μέσα από το προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, δημοσιογράφου και συλλέκτριας, είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία πατέρα και γιου, μια φωτογραφία που, όπως γράφει και στη λεζάντα τραβήχτηκε από τις πρόβες του «Τι 30, τι 40, τι 50».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μεταξύ άλλων γράφει: «Λάμπρος και Δημήτρης Κωνσταντάρας, πατέρας και γιος, το 1972: “Το ταλέντο σου δεν ξεχνιέται. Όλες οι στιγμές μου μαζί σου δεν ξεχνιούνται. Εσύ δεν ξεχνιέσαι” έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τον αξέχαστο πατέρα του και τη σπάνια αυτή φωτογραφία: “Βγάλαμε τη φωτογραφία στις πρόβες τού "Τι 30, τι 40,τι 50" στο θέατρο Σινεάκ, το 1972. Μόλις είχα πάρει το πτυχίο μου. Μου είχες εμπιστευτεί τη μουσική και τα τραγούδια.»

Δείτε τη φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον γιο του, Δημήτρη

SHARE