Ο Αλέν Ντελόν
Ο Αλέν Ντελόν/Φωτογραφία: ΑP images
ICON

O μοναδικός Αλέν Ντελόν έχει γενέθλια -H φωτό με τους γιους του να πίνουν σαμπάνια


O Αλέν Ντελόν είχε χθες τα γενέθλιά του.

Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά έκλεισε στις 8 Νοεμβρίου τα 86 έτη. Ο Αλέν Ντελόν γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους γιους του, Αλέν Φαμπιέν Ντελόν και Αντονι Ντελόν.

Η οικογενειακή φωτογραφία τους να πίνουν ένα ποτήρι σαμπάνια δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Αλέν Φαμπιέν Ντελόν στο Instagram και συγκέντρωσε πολλά σχόλια και ευχές από χιλιάδες θαυμαστές του ηθοποιού.

Στα 86 του χρόνια ο γοητευτικός ηθοποιός του γαλλικού σινεμά γιορτάζει μια γεμάτη ζωή με πλούσια κινηματογραφική καριέρα και φλογερούς έρωτες.

Ο Αλέν Ντελόν έχει καταφέρει κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, η οποία μετρά πέντε δεκαετίες και σχεδόν εκατό ταινίες, να συνεργαστεί με ορισμένους από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το μελαγχολικά γαλάζια μάτια του διαπερνούσαν την ψυχή κάθε γυναίκας, ένα βλέμμα που μαρτυρούσε ένα τεράστιο μυστήριο που ήταν ακαταμάχητο. Πέρα από τις εμβληματικές ερμηνείες του, η σπάνια ομορφιά του δεν άφηνε κανέναν ασυγκίνητο. Κάθε φορά που η κάμερα έκανε γκρο πλαν στο αψαγάδιαστο πρόσωπό του, πολλές καρδιές χτυπούσαν.

Ο Αλέν Ντελόν δεν ήταν απλώς μια περίπτωση καλού ηθοποιού, αλλά ήταν και είναι μια κατηγορία μόνος του.

Δείτε τη φωτογραφία του ηθοποιού με τους γιους του:

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος Αλεν Φαμπιέν Ντελόν είναι καρπός του έρωτα του Αλέν Ντελόν με το πρώην μοντέλο Ροζαλί Βαν Μπρέμεν από την Ολλανδία, με την οποία χώρισε το 2002. Οσο για τον 57χρονο Αντονι Ντελόν, είναι από τον πρώτο γάμο του Αλέν Ντελόν με την Νάταλι Ντελόν με την οποία χώρισε το 1969.

SHARE