Φωτογραφία: Instagram/@brooklynpeltzbeckham
Φωτογραφία: Instagram/@brooklynpeltzbeckham
07|02|2023 11:08
SHARE
INSTAGRAM

O Μπρούκλιν Μπέκαμ ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του στο Instagram -H φωτό που «τρέλανε» τις φαν


Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι ένας γοητευτικός νέος με εκατομμύρια χρήστες να τον ακολουθούν στα social media. Αυτή τη φορά ενθουσίασε τους θαυμαστές του με μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του.

Ο μεγαλύτερος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ασχολείται με τη φωτογραφία και μάλιστα στο προφίλ του στο Instagram δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα, τραβηγμένα από εκείνον με αγαπημένη του μούσα, τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ.

Δεν είναι λίγες φορές που η αγαπημένη του έχει ποζάρει στον φωτογραφικό του φακό, σε υπέροχα πορτρέτα, μόνη της ή και μαζί του.

O Μπρούκλιν Μπέκαμ ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του στο Instagram

Αυτή τη φορά, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποφάσισε να φωτογραφηθεί ο ίδιος, άλλωστε ο 23χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει αποδείξει πολλάκις πως, εκτός από ταλέντο στη φωτογραφία, θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στο μόντελινγκ.

Στην προκειμένη περίπτωση, ποζάρει γυμνός, φορώντας μόνο το εσώρουχό του κεθώ ετοιμάζεται να κάνει να μπει στα παγωμένα νερά της πισίνας. Χαρακτηριστικά στη φωτογραφία γράφε «Nice little ice bath» και εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι το καλλίγραμμο σώμα του.

Φωτογραφία: Instagram/@brooklynpeltzbeckham
SHARE