Ο Νίκος Κούρκουλος στον Κατήφορο
Ο Νίκος Κούρκουλος στον Κατήφορο/Φωτογραφία: Imdb
06|02|2022 09:28
SHARE
RETRO MOOD

Νίκος Κούρκουλος: Το σπάνιο κλικ στην Νέα Υόρκη με την πρώτη του σύζυγο Μελίτα και τον Άλκη Κούρκουλο μωρό


Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ίσως ο πιο ποθητός άνδρας του ελληνικού σινεμά.

Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο και το θεατρικό σανίδι, έγινε διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ενέπνευσε χιλιάδες νέους ηθοποιούς με την πορεία του.

Η προσωπική του ζωή υπήρξε επεισοδιακή, όπως και οι ταινίες του.

Αυτή την φορά η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράστηκε μαζί μας μια σπάνια φωτογραφία του από την περίοδο που έμενε στην Αμερική.

Η δημοσιογράφος, μέσω του Elena’s Diary blog, μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες Ελλήνων και ξένων σταρ μαζί με τις μοναδικές τους ιστορίες.

Στο σπάνιο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Νίκο Κούρκουλο με την πρώτη του σύζυγο Μελίτα Κουτσογιάννη, η οποία έχει στην αγκαλιά της τον μικρό Άλκη, το 1967, όταν το ζευγάρι έμενε στην Νέα Υόρκη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Νίκου Κούρκουλου.

«Ο Νίκος Κούρκουλος με τη σύζυγο του Μελίτα και τον μικρό γιο τους Άλκη Κούρκουλο στη Νέα Υόρκη το 1967, όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής έπαιζε στο Broadway μαζί με τη Μελίνα Μερκούρη στο Illya Darling. Χάρη στην ερμηνεία του ο Νίκος Κούρκουλος έγινε ένας από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν προταθεί για βραβείο Tony,» έγραψε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στην σχετική λεζάντα.

Μια σπάνια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του ζευγαριού, όπου βλέπουμε τον Άλκη Κούρκουλο μωρό, στην πιο ευτυχισμένη ίσως περίοδο της κοινής τους ζωής.

Το ζευγάρι τελικά χώρισε οριστικά το 1987.

SHARE