ο Νίκος Παπαδάκης με tshirt
Ο Νίκος Παπαδάκης παραμένει ίδιος με τότε/ Φωτογραφία: Instagram/ @nikospapadakis
05|04|2020 10:52
SHARE
ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 23 ΕΤΩΝ

Ο Νίκος Παπαδάκης έκανε το απόλυτο throwback: 26 χρόνια πριν, όταν αναδείχθηκε ωραιότερος άνδρας στον κόσμο- Παραμένει ίδιος


Ο Νίκος Παπαδάκης μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική σκηνή του μόντελινγκ, ο ίδιος ωστόσο παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα άνδρες-μοντέλα που πέρασαν ποτέ από την εγχώρια μόδα.

Ενα από τα πιο γνωστά άνδρες μοντέλα στην Ελλάδα είναι σίγουρα ο γοητευτικός Νίκος Παπαδάκης. Ο ίδιος εξασφάλισε μια καριέρα στον χώρο της ελληνικής μόδας όταν το 1994 κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Man Hunt International, το οποίο εκείνη τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία. Ύστερα από τη νίκη του ακολούθησε μια πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ενώ ασχολήθηκε επαγγελματικά και με τον χώρο της τηλεόρασης.

Ο ίδιος λοιπόν έκανε το απόλυτο throwback στο Instagram. Ο Νίκος Παπαδάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη χρονιά που κέρδισε τον διαγωνισμό. «Αυστραλία!!! Η λήψη έγινε στα πλαίσια του διαγωνισμού» έγραψε το πρώην μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like από τους followers του, που του ζητούν να τους αποκαλύψει το μυστικό που τον κάνει να δείχνει ακόμα τόσο νέος!

https://www.instagram.com/p/B-kFPQnA8NE/

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού πριν από λίγους μήνες, ο Νίκος Παπαδάκης είπε σχετικά με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Με ειδοποίησε το πρακτορείο, αλλά δεν ήθελα να πάω στην αρχή. Είχα μια δουλειά στην Ύδρα για ένα διαφημιστικό, πήγα να το κάνω και αφού εξασφάλισα τα χρήματα είπα "δε δηλώνω συμμετοχή;", ο τελευταίος που δήλωσε συμμετοχή ήμουν εγώ».

SHARE