Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με κιθάρα
Το throwback του Νίκου Πορτοκάλογλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
THROWBACK

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μας ταξίδεψε στο 1988 -Η τελευταία συναυλία των Φατμέ πριν από 32 χρόνια


Ταξιδεύοντας τους θαυμαστές του στην ένδοξη εποχή της ελληνικής μουσικής των 80s, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το 1988, μαζί με τους υπόλοιπους Φατιμέ.

Έντονα συναισθήματα νοσταλγίας δημιούργησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στους followers του, καθώς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το συγκρότημα Φατμέ, στο οποίο υπήρξε μέλος από το 1980 έως το 1989.

«Καλημέρα ξανά από Φατμέ. Πριν από την τελευταία συναυλία στο θρυλικό Θέατρο Λυκαβηττού το 1988» έγραψε ο σπουδαίος μουσικός Νίκος Πορτοκάλογλου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το συγκρότημα Φατμέ ιδρύθηκε το 1980 και μέλη του ήταν οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Οδυσσέας Τσάκαλος, Δημήτρης Καλατζής και Μιχάλης Μουστάκης. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 1981, ενώ διαλύθηκε το 1989, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να ακολουθεί τη δική του πορεία ως solo καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/B9EFdsNFV9J/

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για την πορεία της μπάντας, οι Φατμέ έδωσαν μια τελευταία συναυλία στο Λυκαβηττό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου λοιπόν μας ταξίδεψε στην τελευταία τους συνάντηση επάνω στη σκηνή το 1988, κάνοντας τους παλιότερους να νοσταλγήσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι αρκετά ενεργός στα social media, με τον ίδιο να δημοσιεύει συχνά στιγμές από την επαγγελματική του ζωή, αλλά και την καθημερινότητά του.

https://www.instagram.com/p/B8D4K7UlYl0/
https://www.instagram.com/p/B7ypTE5lkJG/

Συχνά ανεβάζει αναμνήσεις από τη σπουδαία και πολύχρονη πορεία του στο τραγούδι και από τα χρόνια του σαν παιδί, έφηβος και φοιτητής.

SHARE