Νίκος Πορτοκάλογλου
Νίκος Πορτοκάλογλου/Φωτογραφία: nikosportokaloglou/instagram
23|05|2022 11:29
SHARE
THROWBACK

Ο 25χρονος Νίκος Πορτοκάλογλου στον γάμο του με λευκό κοστούμι -Η throwback φωτό στο Instagram


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες μουσικούς, με σημαντική πορεία και σπουδαία τραγούδια.

Ο ίδιος ήταν πάντοτε χαμηλών τόνων, προτάσσοντας τη δουλειά του σε πρώτο πλάνο και κρατώντας την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η σύζυγός του, Μαρίνα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Θάλεια και τον Λευτέρη.

Η κόρη του παντρεύτηκε το 2018 στο Πήλιο και ο γιος του, που είναι σήμερα 24 ετών ακολουθεί τα βήματά του και ασχολείται με την μουσική.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανάρτησε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram, από την ημέρα του γάμου του, γράφοντας «ακριβώς 39 χρόνια μετά!».

Στη φωτογραφία φαίνεται να φορά λευκό κοστούμι, πουκάμισο και γραβάτα και κρατά αγκαζέ τη γυναίκα του που χαμογελά μέσα στο λευκό νυφικό της, κρατώντας τη γαμήλια ανθοδέσμη.

«Παντρεύτηκα 25 χρόνων. Κοντεύουμε τα σαράντα χρόνια μαζί. Πάμε για πρωτάθλημα, για βραβείο. Είναι δύσκολο να συντηρήσεις ζωντανό οτιδήποτε, από ένα λουλουδάκι μέχρι μια σχέση, φιλική, συνεργατική, πολλώ δε μάλλον την προσωπική, που έχει καθημερινότητα. Και να την συνδυάσεις με την επαγγελματική του μουσικού, ενός περιπλανώμενου. Ενώ η ζωή μιας οικογένειας χρειάζεται σταθερότητα, ένα νοιάξιμο διαρκές. Αλλά πάντα αυτό προσπάθησα να κάνω, να συνδυάσω τα αντίθετα -στην μουσική μου, στην ζωή μου. Την στιγμή που γνώρισα την γυναίκα μου και αισθάνθηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου και παντρεύτηκα, κατάλαβα ότι εκεί άρχισε το πραγματικό παραμύθι. Παντρευτήκαμε πιτσιρίκια με απόλυτη άγνοια κινδύνου, τρελά ερωτευμένοι. Οι γονείς μας έμειναν άφωνοι και για αρκετά χρόνια πίστευαν ότι ήταν ένα νεανικό καπρίτσιο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Bovary.

Δείτε τη φωτογραφία.

SHARE