Ο Νίκος Ψαρράς με κοντομάνικο χαμογελάει
Φωτογραφία: Instagram/ Nikos Psarras
INSTAGRAM

Ο Νίκος Ψαρράς με τον 9χρονο γιο του, Πάνο, έκαναν διακοπές στην Ιαπωνία


Ο Νίκος Ψαρράς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του.

Ο γνωστός ηθοποιός πήγε στην Ιαπωνία με τον 9χρονο γιο του, Πάνο, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο όπου τους βλέπουμε να φοράνε και οι δύο κιμονό.

Η Έλενα Καρακούλη και ο Νίκος Ψαρράς είναι μαζί από το 2012 και απέκτησαν το 2014 τον γιο τους, Πάνο. Ο Nίκος Ψαρράς, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Bovary, έχει δηλώσει για τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη, και τον γιο τους: «Την Έλενα τη γνώρισα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μεταξύ μας, σαν από πάντα. Μας πήρε βέβαια πολύ καιρό να βρεθούμε –σαράντα χρόνια! Είμαστε μαζί περίπου δέκα».

Ο Νίκος Ψαρράς με τον 9χρονο γιο του, Πάνο, έκαναν διακοπές στην Ιαπωνία

Διακοπές στην Ιαπωνία έκανε ο Νίκος Ψαρράς και μαζί του ήταν ο 9χρονος γιος του, Πάνος. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους από την Ιαπωνία και σημείωσε: «Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά στον γιο μου who’s following and he’s big in Japan!».

Ο ηθοποιός δέχτηκε πολλές ευχές για την ονομαστική γιορτή του γιου του.

SHARE