Νίκος Ρίζος
Νίκος Ρίζος
FLASHBACK

O Nίκος Ρίζος με την σύζυγό του, Ελσα και τον γιο τους, Κωνσταντίνο, στο σπίτι τους το 1976


Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram μια σπάνια φωτογραφία του Νίκου Ρίζου στο σπίτι με την οικογένεια του.

Ο Νίκος Ρίζος καταλαμβάνει δικαιωματικά μία θέση ανάμεσα στο «πάνθεον» των Ελλήνων κωμικών. Έχει διαγράψει μία πολύ πλούσια καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες κωμικούς και ο πιο διάσημος «κοντός» του Ελληνικού Κινηματογράφου». Έχει ερμηνεύσει και δραματικούς ρόλους με ανάλογη επιτυχία, τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης δημοσίευσε στα Instagram Stories του μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Νίκου Ρίζου σε μια οικογενειακή στιγμή με τη σύζυγό του, Έλσα Ρίζου και το γιο τους, Κωνσταντίνο. Το ζευγάρι των ηθοποιών είχε ανοίξει το σπίτι του στη περιοχή του Γκύζη το 1976 για γνωστό περιοδικό της εποχής.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Ενας μεγάλος έρωτας και μια σχέση ζωής 45 χρόνων που βασίστηκε στην αγάπη, τον σεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση μέχρι το τέλος».

O Nίκος Ρίζος με τον γιο του, Κωνσταντίνο, και την σύζυγό του, Ελσα στο σπίτι τους το 1976

Η γνωριμία του Νίκου Ρίζου με την Έλσα θα γίνει στα μέσα της δεκαετίας του '50 στην Σχολή Χορού Ζουρούδη όπου εκείνος θα εντυπωσιαστεί απίστευτα από την ομορφιά και το ταλέντο της νεαρής τότε χορεύτριας ώστε θα εκφράσει στην σύζυγο του Μίμη Φωτόπουλου την επιθυμία να την παντρευτεί.

Η "Κορωνίδα" του όπως πάντα την αποκαλούσε θα είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα του για περισσότερο από σαράντα χρόνια με τρόπο υποδειγματικό ως σύντροφος, ως συνεργάτης στις ένδοξες και στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του και ως μητέρα προσφέροντας και οι δύο αμέριστη στοργή, αγάπη και αφοσίωση στον μανοχογιό τους.

SHARE