Ο Ορφέας Αυγουστίδης με καπέλο
Ο Ορφέας Αυγουστίδης/Φωτογραφία: Bovary-Πάνος Μάλλιαρης
04|03|2020 11:03
SHARE
LOVE COUPLE

O Ορφέας Αυγουστίδης με την σύντροφό του, Γεωργία -Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο


O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη μαζί με την σύντροφό του, Γεωργία, έξω από το θέατρο Μικρό Γκλόρια.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση και κάνει σπάνιες εξόδους με την σύντροφό του, η οποία δεν είναι ηθοποιός.

Ο ηθοποιός πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή του στη Bovary: «Ναι, με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτόν. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με την σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός. Μένουμε μαζί με την σύντροφό μου. Μαγειρεύω πολύ –δέκα φορές εγώ, τρεις εκείνη. Αυτές είναι αξίες που αλλιώς τις αξιολογείς μικρότερος κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Νομίζω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έλεγα, ότι έχει ανοίξει μέσα μου χώρος για άλλα πράγματα, πιο ζεστά, που έχουν να κάνουν με την συντροφικότητα, την ερωτική αλλά και των φίλων, την σχέση με τους γονείς και την οικογένεια. Μια αποδοχή πραγμάτων και ανθρώπων, κάτι που μαλακώνει και σου επιστρέφεται. Κι αυτό αναζητώ και στην δουλειά μου».

Ορφέας Αυγουστίδης με την σύντροφό του, Γεωργία
NDP photo agency

Είναι γνωστό πως ο Ορφέας Αυγουστίδης αποτελεί έναν ηθοποιό πολύ χαμηλών τόνων, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να απασχολεί τα media με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που προφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα Μέσα και είναι πολύ διακριτικός.

Ευγενής, ευαίσθητος, παραδοσιακός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήθελε να γίνει σκηνοθέτης του σινεμά. Έγινε όμως ηθοποιός και σε κάθε νέα του δουλειά ξεδιπλώνει πτυχές του ταλέντου του.

Ορφέας Αυγουστίδης με την σύντροφό του, Γεωργία
NDP photo agency
Ορφέας Αυγουστίδης με την σύντροφό του, Γεωργία
NDP photo agency
SHARE