Ο Ορφέας Αυγουστίδης με καπέλο
Ο Ορφέας Αυγουστίδης/Φωτογραφία: Bovary-Πάνος Μάλλιαρης
ΒΑΚΧΕΣ

Date night: Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο θέατρο με τη σύζυγό του, Γεωργία -Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι


Στο Ηρώδειο ανέβηκε η θεατρική παράσταση «Βάκχες» με τον Άκη Σακελλαρίου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Στο αρχαίο θέατρο βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την παράσταση και να χειροκροτήσει τους εξαιρετικούς πρωταγωνιστές.

Εκεί βρέθηκαν και γνωστοί ηθοποιοί για να παρακολουθήσουν τους φίλους και συναδέλφους τους. Ανάμεσά τους και ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του Alpha «Σασμός» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και είναι ανάμεσα στις πιο καλές σειρές της σεζόν.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης φορούσε ένα τζιν, λευκό πουκάμισο και κόκκινο μπουφάν ενώ η σύζυγός του τζιν, ένα μπεζ τοπ, ανοιχτό λευκό πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο jacket.

Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Γεωργία πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της, μετά την παράσταση. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του,Γεωργία
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι δυο τους φέτος καλωσόρισαν στον κόσμο ένα αγοράκι και διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Στην παράσταση βρέθηκε και ο τηλεοπτικός «έρωτας» του «Αστέρη» από τον «Σασμό», η «Αργυρώ», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Ναι, με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτόν. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με την σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός. Μένουμε μαζί με την σύντροφό μου. Μαγειρεύω πολύ –δέκα φορές εγώ, τρεις εκείνη. Αυτές είναι αξίες που αλλιώς τις αξιολογείς μικρότερος κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Νομίζω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έλεγα, ότι έχει ανοίξει μέσα μου χώρος για άλλα πράγματα, πιο ζεστά, που έχουν να κάνουν με την συντροφικότητα, την ερωτική αλλά και των φίλων, την σχέση με τους γονείς και την οικογένεια. Μια αποδοχή πραγμάτων και ανθρώπων, κάτι που μαλακώνει και σου επιστρέφεται. Κι αυτό αναζητώ και στην δουλειά μου», είχε αναφέρει ο Ορφέας Αυγουστίδης στη συνέντευξή του στο BOVARY.

SHARE