Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κοζάρη
Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κοζάρη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
31|10|2023 09:50
SHARE
COUPLE GOALS

Ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύζυγό του, Μαριλού Κοζάρη, σε θεατρική έξοδο με ασορτί looks


Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κοζάρη βρέθηκαν στο Θέατρο Ακροπόλ για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απλή Μετάβαση».

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο διανύουν η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης καθώς πριν από περίπου ένα μήνα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Νωρίτερα, το καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους στην Αίγινα με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους και συγγενείς, να βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα πάρτι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον γάμο. Θα σου γράψω μια έκθεση με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Όλα είναι υπέροχα. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το να αγαπάς είναι να χαίρεσαι και να δίνεις, το να έχεις ανάγκη είναι να φοβάσαι και να ζητάς» είχε δηλώσει ο Πάνος Μουζουράκης λίγο μετά τον γάμο του.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κοζάρη βρέθηκαν στο Θέατρο Ακροπόλ για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απλή Μετάβαση» και επέλεξαν για την περίσταση ασορτί looks.

Η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο Πάνος Μουζουράκης φόρεσε ένα τζιν με sneakers και πουκάμισο, ενώ η Μαριλού Κοζάρη επίσης επέλεξε τζιν, σε wide-leg γραμμή, και sneakers, ωστόσο ολοκλήρωσε το look με μακρύ μακρύ μαύρο blazer.

Λίγα λόγια το μιούζικαλ «Απλή Μετάβαση»

Το σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη ανέβηκε για πρώτη φορά το 2019 στο Εθνικό Θέατρο, σημειώνοντας απανωτά sold out και εξαιρετικές κριτικές.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι οκτώ ήρωες επέστρεψαν για να συναντήσουν επί σκηνής τα όνειρά τους, τους φόβους και τις ανασφάλειές τους, τα πιο ανομολόγητα συναισθήματά και όλα αυτά που μας δημιουργούν τάσεις φυγής.

Η «Απλή Μετάβαση» είναι το μιούζικαλ μιας ολόκληρης γενιάς που μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά συναντάει παντού εμπόδια. Το κείμενο της πρωτότυπης μουσικής παράστασης υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και τη μουσική ο Θέμης Καραμουρατίδης. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει και πάλι ο πολυτάλαντος Μίνως Θεοχάρης.

SHARE