Πασχάλης Τσαρούχας
Πασχάλης Τσαρούχας
INSTAGRAM

O Πασχάλης Τσαρούχας σε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξάνδρα -Δείτε πόσο μοιάζουν


Μια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξάνδρα, δημοσίευσε στα social media ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δύο παιδιά: τον Αχιλλέα από τον γάμο του με την Θεοφανία Παπαθωμά και την Αλεξάνδρα που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Νατάσα Παπαγιάννη.

Η αλήθεια είναι ότι τον γιο του, Αχιλλέα, τον βλέπουμε πιο συχνά στο Instagram σε αντίθεση με την Αλεξάνδρα, την οποία είδαμε σήμερα στο προφίλ του Πασχάλη Τσαρούχα.

O Πασχάλης Τσαρούχας είχε σημειώσει πέρυσι σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Με τη Θεοφάνια μας ενώνει ένα τεράστιο μέγεθος, ο γιος μας Αχιλλέας, όπως και με τη Νατάσα Παπαγιάννη που έχω την κόρη μου, που δεν είμαστε μαζί, μας ενώνει η Αλεξάνδρα. Τις μεγάλες πράξεις της ζωής σου, οφείλεις να τις σέβεσαι και να τις υπηρετείς ισοβίως. Με τη Νατάσα, τη μητέρα της κόρης μου, σκεφτήκαμε τον γάμο, αλλά δεν μας βγήκε τελικά και έτσι τέλειωσε, πλέον δεν είμαστε μαζί. Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα, ο Αχιλλέας μου είναι ο ξανθός θεός της Αλεξάνδρας μου».

Φωτογραφία: NDP photo agency

O Πασχάλης Τσαρούχας με την κόρη του, Αλεξάνδρα -Δείτε πόσο μοιάζουν

Μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Αλεξάνδρα, δημοσίευσε στο Instagram και το Facebook ο Πασχάλης Τσαρούχας. «Αυτό το μούτρο σα να μεγάλωσε λίγο» σημείωσε με αγάπη ο γνωστός ηθοποιός.

Οπως θα δείτε πατέρας και κόρη μοιάζουν αρκετά.

SHARE