Φωτογραφία: NDP Photo agency
Φωτογραφία: NDP Photo agency
06|08|2023 14:26
SHARE
ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες αγκαλιά με αδελφικούς φίλους του πατέρα του από το σχολείο -Η συγκινητική ανάρτηση


Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στις Σπέτσες εδώ και κάποιες μέρες, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Για μία ακόμη χρονιά, το αγαπημένο ζευγάρι περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, ξεκινώντας την περιήγησή τους στην ελληνική θάλασσα από τα νησιά του Ιονίου. Ωστόσο, φροντίζουν όσο πιο συχνά μπορούν να επισκέπτονται τις αγαπημένες τους Σπέτσες, ένα μέρος που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ζούσε για χρόνια με τη σύζυγό του, βασίλισσα Άννα Μαρία στο Πόρτο Χέλι, και περνούσαν απέναντι συχνά με το ιστιοπλοϊκό τους για να συναντήσουν στο νησί της Μπουμπουλίνας αγαπημένους φίλους -όπως την οικογένεια Νιάρχου- για να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ο τέως πρίγκιπας Παύλος βρέθηκε λοιπόν αυτές τις ημέρες στις Σπέτσες για μία ακόμη φορά, όπου και συνάντησε 3 παιδικούς φίλους του πατέρα του από το σχολείο. Μάλιστα, οι 4 τους φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, βγάζοντας μία συγκινητική λήψη την οποία ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Γλύξμπουργκ:

Φωτογραφία: instagram
SHARE