Πέτρος Κωστόπουλος
Πέτρος Κωστόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
MADWALK 2023

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κόμπλαρε στα MadWalk 2023 και εξήγησε τον λόγο


Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στην ξεχωριστή βραδιά μόδας του «MadWalk 2023» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Το MadWalk 2023 by Three Cents, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone.

Παρουσιάστρια του MadWalk 2023 by Three Cents ήταν η Βίκυ Καγιά η οποία παρουσίασε ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πολλοί καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, αλλά και celebrities της ελληνικής σόουμπιζ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος φόρεσε ένα κομψό κουστούμι με γραβάτα, κάτι που τον έκανε, όπως σημείωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, να κομπλάρει καθώς ήταν ο μόνος που φορούσε γραβάτα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κόμπλαρε στα MaWwalk 2023 και εξήγησε τον λόγο

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε στο Instagram: «Είδα 500 άνδρες εκεί και μόνο εγώ φόραγα γραβάτα! Κόμπλαρα! Το τέλος της εποχής των δεινοσαύρων».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο catwalk του MadWalk 2023 by Three Cents παρουσιάστηκαν δημιουργίες των σχεδιαστών Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και των brands 5226 by Celia Kritharioti, 240791 by Eleni Kavvada, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

SHARE