Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος
Ο πιο σκληρά εργαζόμενος γαλαζοαίματος /Φωτογραφία: AP
ROYALS

Αυτός ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος γαλαζοαίματος για το 2019 -Διαφορετικός από πέρυσι


Οι γαλαζοαίματοι δεν είναι μόνο για λαμπερά events, τουαλέτες, τιάρες και επίσημα ενδύματα.

Μπορεί να τους έχουμε στο μυαλό μας ως ανθρώπους που απολαμβάνουν πολυτελή ζωή (και έτσι είναι), ωστόσο, τα μέλη της κάθε βασιλικής οικογένειας έχουν και κάποια καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Το πρωτόκολλο είναι αυστηρό, και στο όνομα του βασιλιά ή της βασίλισσας, οι royals πρέπει να εκτελούν το χρέος τους. Κάθε χρόνο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βρίσκονται σε μια πλειάδα δεσμεύσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Tim O'Donovan, ενός συνταξιοδοτημένου ασφαλιστή που υπολόγιζε τις υποχρεώσεις των γαλαζοαίματων για χρόνια, υπάρχει κάθε χρόνο ένας πιο σκληρά εργαζόμενος.

Και ενώ σχεδόν κάθε χρόνο, η πριγκίπισσα Άννα ήταν η πιο σκληρά εργαζόμενη στο Παλάτι, αυτό φαίνεται πώς άλλαξε την χρονιά που πέρασε.

Ο πρίγκιπας Κάρολος
Ο πρίγκιπας Κάρολος /Φωτογραφία: AP

Το 2019, ο πρίγκιπας Κάρολος αναδείχτηκε νικητής στην κούρσα του πιο σκληρά εργαζόμενου του Παλατιού. Ο διάδοχος του θρόνου παραβρέθηκε σε 521 δημόσια events ενώ η πριγκίπισσα Άννα σε 506. Τα δύο αδέρφια είναι οι front-runners της οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Έντουαρτ είχε 308 υποχρεώσεις, η βασίλισσα Ελισάβετ 295, ενώ ο πρίγκιπας Άντριου, πριν αποχωρήσει από τα καθήκοντά του, 274.

Η νέα γενιά είχε λιγότερες υποχρεώσεις, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει 220, την Κέιτ Μίντλετον 116, τον πρίγκιπα Χάρι 201 και τη Μέγκαν Μαρκλ που γέννησε, μόλις 83.

SHARE