Κάτια Ζυγούλη Απόλλωνας γιος
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
LOVE COUPLE

Ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει την αγάπη του στη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη


Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη.

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και είναι μεγάλος. Ο λόγος για ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια, την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη ΡουβάΟ τραγουδιστής δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, όπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...❤», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής στις φωτογραφίες εμφανίζεται να κάθεται στα πόδια της αγαπημένης του, Κάτιας Ζυγούλη και να απολαμβάνει την αγκαλιά της, ενώ εκείνη ακουμπά το κεφάλι της στο στήθος του με ιδιαίτερη τρυφερότητα και αγάπη. Φυσικά οι φωτογραφίες τους ενθουσίασαν τους followers του αγαπημένου ζευγαριού.

Δείτε εδώ:

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν μια αξιολάτρευτη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ καθόλη την διάρκεια της σχέσης και του μετέπειτα γάμου τους. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχουν μάλιστα επιλέξει να μένουν εκτός Αθήνας στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όπου διατηρούν το δικό τους κτήμα, το δικό τους μποστάνι, ακόμη και τα δικά τους ζώα. Ο Σάκης Ρουβάς έχει κατά καιρούς δηλώσει, πως προτιμά τα παιδιά του να μεγαλώνουν δίπλα στη φύση, μακριά από το στρες και το καυσαέριο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Η Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), ο Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), η Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και ο Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016) -που μοιάζουν εκπληκτικά με τους γονείς τους- είναι το κομμάτι που ολοκληρώνει το παζλ της οικογενειακής ευτυχίας τους.

SHARE