Σωτήρης Κοντιζάς-Μάνος Βουράκης-Ζενεβιέβ Μαζαρί
Σωτήρης Κοντιζάς-Μάνος Βουράκης-Ζενεβιέβ Μαζαρί/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον αδελφό του, Κοσμά -Στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ


Στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No time to Die».

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει την ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον αγαπημένο πράκτορα για τελευταία φορά.

Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τελικά η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και μια μέρα μετά ήρθε και στη χώρα μας. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, εντοπίσαμε τον γνωστό σεφ Σωτήρη Κοντιζά μαζί με τον αδελφό του, Κοσμά.

Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι ο μικρότερος αδελφός του σεφ Σωτήρη Κοντιζά και έχει ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πορεία στα επαγγελματικά του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αναφερθεί σε εκείνον λέγοντας: «Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρόλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ και πόζαραν στους φωτογράφους cool και χαμογελαστοί!

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον αδελφό του, Κοσμά
Σωτήρης Κοντιζάς με τον αδερφό του, Κοσμά/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE