Ο Σωτήρης Κοντιζάς με ποδιά μαγειρεύει
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
06|07|2020 12:51
SHARE
ΧΙΛΙΑΔΕΣ LIKE

Σωτήρης Κοντιζάς: Με ύψος πάνω από 1,90 οδηγεί παιδικό πατίνι και ρίχνει το Instagram -Η απίθανη φωτό και το αστείο καπέλο


Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε την παιδική του πλευρά στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πάνω σε ένα μικροσκοπικό πατίνι!

Μπορείτε να φανταστείτε έναν ψηλό άνδρα -πάνω από 1,90- να οδηγεί ένα παιδικό πατίνι; Μάλλον δύσκολα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ωστόσο, με την τελευταία του δημοσίευση στο Instagram απέδειξε ότι είναι εφικτό!

Ο διάσημος τηλεοπτικός μάγειρας και κριτής του MasterChef ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να… οδηγεί ένα μικροσκοπικό, παιδικό πατίνι, φορώντας μάλιστα ένα πολύ αστείο καπέλο! Χαμογελαστός και με παιχνιδιάρικη διάθεση, κρατά σφιχτά το τιμόνι του πατινιού, το οποίο προφανώς ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά του!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Σωτήρη Κοντιζά να γίνεται ξανά μπαμπάς σε λίγους μήνες, με τον διάσημο σεφ όμως να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση, όταν ρωτήθηκε.

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους followers του, ενώ έχει ξεπεράσει τα 66 χιλιάδες like. Πολλοί θαυμαστές του, μάλιστα, που τον παρακολουθούν φανατικά να κάνει κριτική στα πιάτα των παικτών του MasterChef, άφησαν και το δικό τους σχόλιο, γράφοντας πόσο υπέροχη βρίσκουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CCO2_ATl5jQ/

Χωρίς να διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του, o ευτυχισμένος μπαμπάς φαίνεται ότι απολαμβάνει τις ξένοιαστες, καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά του, μαζεύοντας δυνάμεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

SHARE