Ο Σπύρος Σούλης
Ο Σπύρος Σούλης/Φωτογραφία: Spiros Soulis/instagram
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

Ο Σπύρος Σούλης στόλισε και φέτος ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Είναι πλέον παράδοση το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη καθώς όλοι μας περιμένουμε πως και πως να δούμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που έκανε στο σπίτι του. 

Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, ο Σπύρος Σούλης δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί μας μέσω του Instagram τη φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου του.

O Σπύρος Σούλης που έχει ταλέντο στη διακόσμηση και στη διαρρύθμιση του χώρου μόλις στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως είναι. 

Ως αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει πολύ καλά τις τελευταίες deco τάσεις και έχει ένα ενδιαφέρον για το πώς στόλισε το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι προτάσεις του είναι πάντα σημαντικές και είναι ο ειδικός του σπιτιού.

Ο Σπύρος Σούλης στόλισε και φέτος ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Σπύρος Σούλης δίνει όλα τα tips μέσα από το κανάλι του στο Youtube και μάς δείχνει πώς να στολίσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κάνει το σπίτι μας να δείχνει πιο ζεστό και cosy, θα το ομορφύνει και θα σας κάνει να πείτε «θα κάτσω μέσα να το απολαύσω».

Φέτος ο Σπύρος Σούλης διάλεξε πολλά λαμπάκια, στολίδια και κορδέλες για το δέντρο του. «Έτοιμο και το δέντρο μας για φέτος! Και μαζί του, φτιάξαμε για εσάς το απόλυτο βίντεο για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για το 2022! Δείτε βήμα - βήμα τον σωστό τρόπο για να στολίσετε το δέντρο σας, να τοποθετήσετε τα λαμπάκια, τα στολίδια, τις κορδέλες, ποια είναι τα φετινά trends, τα tips και τα μυστικά για να πετύχετε έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο στολισμό και να δημιουργήσετε ένα δέντρο… υπερπαραγωγή!» σημείωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram.

Οπως βλέπετε στη φωτογραφία το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη είναι πλούσιο σε στολίδια και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο, το χρυσό και το μπορντό. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος μεγάλη τάση για φέτος τα Χριστούγεννα είναι το χιονισμένο δέντρο! Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα ήδη χιονισμένο δέντρο, τότε μπορείτε να αγοράσετε σπρέι και να του προσθέσετε εσείς χιόνι.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Σούλη, πέντε είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον τέλειο χριστουγεννιάτικο στολισμό: στήνω, φωτίζω, στολίζω, συμπληρώνω και ολοκληρώνω.

Δείτε το βίντεο πώς στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο βήμα-βήμα:

SHARE