Η Pink με κίτρινη μπλούζα και biker jacket
H τραγουδίστρια έδωσε τροφή για σκέψη/Φωτογραφία: AP images/Vianney Le Caer
Η PINK ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

«Η καλοσύνη είναι πράξη επανάστασης» -Αξίζει να δείτε τον συγκινητικό λόγο της Pink στα People's Choice Awards


Τα «People’s Choice Awards» πραγματοποιήθηκαν το βράδυ Κυριακής 10 Νοεμβρίου και μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο E!.

Τα «People’s Choice Awards» είναι τα βραβεία του κοινού και τιμούν αγαπημένους ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές. H τραγουδίστρια Pink τιμήθηκε με το βραβείο «People's Champion Award» και ο λόγος της κέρδισε όχι μόνο την προσοχή των τηλεθεατών, αλλά και του διαδικτύου. Η Pink μίλησε για την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης. «Αλλάξτε τον κόσμο με το να προσφέρετε βοήθεια και αγάπη».

Η τραγουδίστρια στην αρχή δήλωσε ότι είναι μεγάλη της τιμή που της έδωσαν αυτό το βραβείο. Στη συνέχεια τόνισε ότι ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. «Αν νιώθετε ότι η ζωή σας δεν έχει κανένα νόημα και ότι είστε παρείσακτοι, αρχίστε να συμμετέχετε σε πράγματα. Δεν με νοιάζει ποιον πολιτικό υποστηρίζετε, αλλά με ενδιαφέρουν τα παιδιά σας. Με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια, η ανθρωπότητα και η καλοσύνη. H καλοσύνη σήμερα είναι μια πράξη επανάστασης. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αυτά που έχετε εσείς. Βοηθήστε τους να τα αποκτήσουν. Ο πλανήτης μας χρειάζεται βοήθεια. Είναι ωραίο να βοηθάς. Σου δίνει απίστευτη δύναμη. Σταματήστε να πολεμάτε ο ένας τον άλλον και βοηθήστε τους γύρω σας. Συναντήστε τους φίλους σας και αλλάξτε αυτόν τον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το κοινό την αποθέωσε για τα μοναδικά λόγια της και την χειροκρότησε!

SHARE