Άννα Βίσση/
Άννα Βίσση/Φωτογραφία: Anna Vissi/instagram
INSTAGRAM

O Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Άννα Βίσση -To επικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram


Ο Τάκης Ζαχαράτος με ένα απολαυστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιμήθηκε την Άννα Βίσση και σκόρπισε γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος προκαλεί άφθονο γέλιο με τις πετυχημένες μιμήσεις που κάνει και όλοι υποκλίνονται στο μεγάλο ταλέντο του. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του βρέθηκε η Άννα Βίσση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μιμείται την Αννα Βίσση με σκοπό να ενημερώσει τους θαυμαστές του πως μένουν ακόμα ελάχιστες παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς.

«Με αγάπη υπερβολική σας περιμένουμε στις 3 τελευταίες παραστάσεις στο Παλλάς» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο.

O Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Άννα Βίσση -To επικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Ο αγαπημένος showman, Τάκης Ζαχαράτος, ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη παράσταση «Ραντεβού… με τον Τάκη Ζαχαράτο». Την Κυριακή το μοναδικό σόου ρίχνει αυλαία.

Το επικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram όπου μιμήθηκε την Άννα Βίσση αξίζει να το δεις:

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει σημειώσει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στη BOVARY: «Αποστασιοποιούμαι από την επιτυχία. Φοβάμαι μην ψωνιστώ, μου το έμαθαν οι γονείς μου αυτό. Όχι, δεν αισθάνομαι σταρ. Μου το λένε. Γελάω. Εγώ μιμούμαι τους σταρ. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση είναι να βγαίνει αυτή η λάβα από μέσα μου, να εκφράζομαι, το έχω τρομερή ανάγκη -σαν ερωτικό ραντεβού».

SHARE