Τάσος Ιορδανίδης
Φωτογραφία: Αναστασία Ευθυμιάδου
10|08|2022 16:22
SHARE
FATHER AND DAUGHTER

Ο Τάσος Ιορδανίδης με την κόρη του σε μια φωτό γεμάτη καλοκαιρινή ανεμελιά


Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τα ζευγάρια που σε κάνουν να πιστεύεις στο «για πάντα».

Έχουν δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη και έχουν συνυπάρξει πολλές φορές στο θεατρικό σανίδι. Τη σεζόν που πέρασε τους είδαμε στο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο βασισμένο στα δικά τους βιώματα, το οποίο θα συνεχιστεί και από το φθινόπωρο. Ενώ ο Τάσος ξεχώρισε και στη «Γη της Ελιάς», τη μεγάλη επιτυχία του Mega και φυσικά θα τον δούμε και στη νέα σεζόν!

Σε συνέντευξή τους στο Bovary.gr οι ίδιοι μίλησαν και για τη ζωή με τα παιδιά.

«Σαν γονείς, πώς είστε;Τάσος: Δεν μπορούμε να πούμε εμείς, τα παιδιά μας πρέπει να ρωτήσεις. Δεν είμαστε αυστηροί. Η Θάλεια είναι πιο της πειθαρχίας, αλλά το παίζει αυστηρή, δεν είναι -γιατί πρέπει κάποιος να αναλάβει και αυτόν τον ρόλο. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που βλέπουν ότι τσιτώνω. Τότε καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά! Η Θάλεια είναι πιο σωστή από μένα.

Θάλεια: Προσπαθώ. Εντάξει, έχω αναλάβει αυτή την ευθύνη στο σπίτι. Ξέρεις, οι γυναίκες 9 στις 10 φορές αναλαμβάνουν ευθύνες που δε θέλουν να αναλάβουν. Τις άχαρες ευθύνες, να τρέχουν για το σπίτι, για το τι να φάμε το μεσημέρι, το σχολείο των παιδιών, αν διάβασανΟ Τάσος Ιορδανίδης, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε με την κόρη του, . Από τη λεζάντα καταλαβαίνουμε ότι έχουν φύγει οικογενειακώς διακοπές, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην τοποθεσία διαβάζουμε ότι βρίσκονται στη Νέα Στείρα.

Δείτε τον Τάσο Ιορδανίδη με την κόρη του:

SHARE