Τζον Στάμος
Τζον Στάμος/ Φωτογραφία: AP Images
26|08|2023 12:05
SHARE
ΤΖΟΝ ΣΤΑΜΟΣ

Ο Τζον Στάμος ποζάρει ολόγυμνος στο ντους και κανείς δεν πιστεύει ότι μόλις έγινε 60


Ο Τζον Στάμος γιόρτασε τα 60ά γενέθλιά του και δημοσίευσε μια πολύ σέξι φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει γυμνός στο ντους.

Ο πρωταγωνιστής του Full House, ο οποίος έγινε 60 ετών το Σάββατο, δημοσίευσε μια φωτογραφία του την Τετάρτη σε ένα υπαίθριο ντους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Τζον Στάμος να ποζάρει γυμνός, πλάτη στον φακό, κοιτάζοντας με παιχνιδιάρικη διάθεση πάνω από τον ώμο του την κάμερα.

«Η άλλη πλευρά των 60», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, προσθέτοντας ένα emoji με την ελληνική σημαία και αναφέροντας ως φωτογράφο τη 37χρονη σύζυγό του, Caitlin McHugh Stamos.

Στη λεζάντα δεν αναφέρεται πού τραβήχτηκε η φωτογραφία και αν η σημαία στη λεζάντα πήγαινε στην τοποθεσία που βρίσκεται ο Τζον Στάμος ή αποτελούσε φόρο τιμής στην ελληνική καταγωγή του από τη μεριά του πατέρα του.

Μάλιστα, ένας fan έγραψε στα σχόλια «Οι Έλληνες είναι σαν το κρασί, γίνονται καλύτεροι με την ηλικία!».

Δείτε τον Τζον Στάμος γυμνό στο ντους:

Η Κέιτλιν, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Στάμος το 2018, έκανα μια ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας. «Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 60 ετών;! Το μόνο που μαρτυρά την ηλικία του είναι η σοφία του και ο εκτενής κατάλογος των επιτευγμάτων της ζωής του», έγραψε η περήφανη σύζυγος.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ο Τζον μοιράζεται όλη του την ιστορία, τις σκέψεις, την καρδιά, την ψυχή του μαζί σας στη βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το «If You Would Have Told Me» είναι διαθέσιμο για προπώληση», πρόσθεσε η Κέιτλιν για το επερχόμενο βιβλίο του συζύγου της, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου. «Χρόνια πολλά αγάπη μου!» πρόσθεσε.

SHARE