Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|03|2022 16:08
SHARE
FAMILY

Οι γονείς της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην παρουσίαση του νέου δίσκου της κόρης τους


Οι γονείς της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έδωσαν τον παρών στην παρουσίαση του νέου δίκου της, μια συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Με γονείς τους Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη, ήταν αναμενόμενο πως η κόρη τους, Ελεωνόρα, θα επέλεγε τον ίδιο δρόμο.

«Οι γονείς μου ήταν παρόντες στη ζωή μου με παράξενο τρόπο. Ήταν τέλειο το γεγονός ότι άρχισα να πηγαίνω από μικρή ηλικία σε θεάματα. Παρακολουθούσα ένα πολύ γοητευτικό χώρο από μέσα, μπορούσα να κοιμηθώ στα καμαρίνια, να ακολουθώ στις περιοδείες την οικογένεια μου και το έβλεπα σαν κάτι πολύ εύκολο και απλό. Το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και συνεχώς να μετακινείσαι μου είναι απόλυτα οικείο» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

Πρόσφατα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσίασαν τον νέο τους δίσκο, με τίτλο «Τι να λέμε τώρα». Η τραγουδίστρια ήταν πολύ στιλάτη, φορώντας ένα κοστούμι με ιδιαίτερο μοτίβο και άνετη γραμμή.

Παρόντες ήταν φυσικά και οι γονείς της, οι οποίοι στηρίζουν την κόρη της σε κάθε της εγχείρημα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη φωτογραφήθηκαν με την κόρη τους, με χαμόγελο και όμορφη διάθεση.

NDP Photo Agency
SHARE