Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης
Ξεκινά το Master Chef 4/ Φωτογραφία: Instagram/ @chef_koutsopoulosleonidas
19|05|2022 09:51
SHARE
MASTER CHEF

Οι κριτές του MasterChef βγήκαν μαζί για φαγητό, με κομψά κοστούμια και αέρα άλλης εποχής


Οι κριτές του Master Chef έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει κερδίσει μεγάλο φανατικό κοινό και φυσικά μέσα στους εκλεκτούς διαγωνιζόμενους εκείνοι που έχουν την τιμητική τους είναι οι κριτές.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν δώσει στο ριάλιτι μαγειρικής μια νέα αισθητική με τα αστεία τους και τον επαγγελματισμό τους.

Φυσικά όμως, πολύ σημαντική είναι και η μεταξύ τους σχέση. Όπως έχουμε δει, οι κριτές έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, μια φιλία πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζουμε, ακόμη και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι κριτές συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από εξόδους τους και αυτή τη φορά η δημοσίευση ήρθε από τον Πάνο Ιωαννίδη. Οι τρεις του βγήκαν για φαγητό στο εστιατόριο του «Orient Express.

Μέχρι πρόσφατα το βαγόνι της γραμμής «Arlberg Orient Express», το οποίο είχε αφετηρία το Λονδίνο και τερμάτιζε στην Αθήνα, βρίσκονταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας ενώ σήμερα έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί το επισκέφθηκαν και οι κριτές, με φινέτσα άλλης εποχής.

Οι κριτές του Master Chef, μας μεταφέρουν σε μια άλλη δεκαετία και ο Πάνος Ιωαννίδης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Είναι τόσο μοναδικό προνόμιο να διοικείται αυτό το θρυλικό τρένο 100 ετών και να μοιράζεστε φαγητό με φίλους στο πολυτελές vintage orient express. Σας ευχαριστούμε για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία»

Δείτε τη φωτογραφία των κριτών εδώ:

SHARE