Λαμπερές παρουσίες στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Λαμπερές παρουσίες στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας/Φωτογραφία: SOOC/Menelaos Myrillas
25|07|2021 11:33
SHARE
ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΙΚΟ

Πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και πολλές άλλες προσωπικότητες -Ολες οι λαμπερές κυρίες που βρέθηκαν στη δεξίωση στο Προεδρικό


Ξεχώρισαν οι γυναικείες προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας στη χθεσινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Οικοδέσποινα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία στην ομιλία της έστειλε πολλαπλά μηνύματα και απάντησε και στις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών με τις εξαγγελίες Ερντογάν για την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η φιλοσοφία της φετινής εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ήταν «Η δημοκρατία μας χωράει όλους», γι’ αυτό και στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου προσκλήθηκαν εκτός φυσικά των πολιτικών αρχηγών, των εκπροσώπων της πολιτικής ζωής και των αντιστασιακών, περίπου 130 άτομα, αλλά και συμβολικές προσωπικότητες από όλο το φάσμα της Κοινωνίας των Πολιτών.

Καλεσμένη της ΠτΔ και η Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που με την εξομολόγησή της για το βιασμό που υπέστη έγινε ουσιαστικά η κινητήριος δύναμη για το ελληνικό #metoo. Ηταν η δική της εξομολόγηση που έκανε την αρχή και έδωσε σε πολλές άλλες γυναίκες το κουράγιο να αποκαλύψουν τις δικές τους ιστορίες κακοποίησης και να καταγγείλουν τους θύτες.

Δείτε τις λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, στο iefimerida.gr

SHARE