Μίνως Μάτσας Όλγα Κεφαλογιάννη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|11|2021 13:22
SHARE
HAPPY COUPLE

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Σαββατοκύριακο στα μουσεία -Οι εμφανίσεις του ζευγαριού


Τον Σεπτέμβριο η Ολγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποίο ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν την επετειακή έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς «1821 πριν και μετά».

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην έκθεση. Σε μια από αυτές, το ζευγάρι βγάζει σέλφι, ενώ φαίνεται ότι εκείνη φορά ένα λευκό ζιβάγκο.

«Είναι η πιο ολοκληρωμένη αφήγηση της Ελληνικής ιστορίας ενός αιώνα (1770-1870) μέσα από έργα τέχνης, ιστορικά κειμήλια και αρχειακό υλικό. Σήμερα 7/11/21 είναι η τελευταία μέρα που μπορείτε να την επισκεφτείτε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Νωρίτερα, το ζευγάρι είχε βρεθεί και στην έκθεση «Κάλλος: Η Υπέρτατη ομορφιά» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Στη φωτογραφία του ζευγαριού που είδαμε στα stories, η Όλγα Κεφαλογιάννη φορά ένα στιλάτο τοπ σε ιδιαίτερο χρώμα.

Μίνως Μάτσας Όλγα Κεφαλογιάννη
Instagram/ @olgakefalogianni

«Είμαι private σαν άνθρωπος. Χωρίς να θέλω να κρύβομαι, δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι. Έχω ένα κομμάτι κλειστό κι ένα ανοιχτό. Αγαπάω τους ανθρώπους, με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω, αλλά μου αρέσει να είμαι και μόνος μου -έτσι γράφω. Δεν μου αρέσει να ξέρει ο άλλος οτιδήποτε με αφορά εκτός από την δουλειά μου. Το προσωπικό μου δεν αφορά κανέναν. Έχω επιλέξει μια διακριτικότητα σαν άνθρωπος και όχι μια έκθεση πρώτου βαθμού…» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr ο Μίνως Μάτσας.

Πράγματι ο ίδιος και η Όλγα Κεφαλογιάννη κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν απασχολούν συχνά τα media με την προσωπική τους ζωή.

SHARE