Όλγα Τρέμη-Ντόρα Μπακογιάννη
Όλγα Τρέμη-Ντόρα Μπακογιάννη/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΕΣΗΕΑ

Η Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση βιβλίου της Σίας Κοσιώνη -Η ανοιξιάτικη εμφάνιση με σακάκι και παντελόνι


Η Ολγα Τρέμη έκανε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Σίας Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία» στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.

Πλήθος κόσμου ήταν παρόντες με τον φωτογραφικό φακό του NDP να απαθανατίζει την Όλγα Τρέμη μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη. Οι δύο γυναίκες επέλεξαν σακάκια τα οποία συνδύασαν με παντελόνι.

Η Όλγα Τρέμη επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με απαλό γκρι σακάκι και η Ντόρα Μπακογιάννη ένα κόκκινο σακάκι με μαύρο παντελόνι.

Η Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση βιβλίου της Σίας Κοσιώνη

Η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη είχε καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Ολγα Τρέμη, από τις πρώτες γυναίκες στο πολιτικό ρεπορτάζ, έχει διαγράψει μια πολυετή και πλούσια πορεία στην δημοσιογραφία. Αστικής καταγωγής, μεγάλωσε στην Πλατεία της Φωκίωνος Νέγρη. Η ίδια μίλησε στο Bovary.gr για τη ζωή της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ολα έγιναν εντελώς τυχαία. Είχα βέβαια πάντα καλή επαφή με το γράψιμο. Ήμουν καλή μαθήτρια και έντονα πολιτικοποιημένη, με πολιτικά κείμενα ακόμα και στην περίοδο του σχολείου. Πήγαινα στις καλόγριες. Ήμουν από ένα αστικό σπίτι. Δύο πράγματα θεωρώ ότι με καθορίζουν και με διαμορφώνουν και ως προσωπικότητα και τρόπο σκέπτεσθαι και ως αξιακά συστήματα. Το ένα είναι το γεγονός ότι προέρχομαι από ένα αστικό σπίτι και το δεύτερο η διαδρομή μου στο ΚΚΕ. Είναι ένα περίεργο κοκτέιλ που έχω την εντύπωση ότι βγάζει ένα αρκετά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Η ηλικία δεν με απασχολεί, με απασχολεί η υγεία. Η συμφιλίωση με τον χρόνο είναι δύσκολη υπόθεση, αναγκαστική αλλά όχι αυτονόητη κι αυτό δημιουργεί μια εσωτερική ανισορροπία. Βλέπω άντρες και γυναίκες που το αρνούνται. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος. Αν δεν συμφιλιωθείς θα είσαι ο ίδιος δυστυχής.

Το να αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με την πραγματική μου ηλικία είναι κάτι που με βοηθάει και μου αρέσει. Γι΄ αυτό άλλωστε έκανα και το lifting. Δεν είπα ότι έγινα δέκα πέντε χρόνια νεότερη. Από την άλλη έχω και μια ανεξάντλητη δυναμική, αυτό είναι αλήθεια. Και νομίζω ότι εκεί κρίνεται και το θέμα της ηλικίας. Στο πόσο κανείς έχει δυναμική, πόσο είναι μέσα στα πράγματα, δεν τον ξεπερνούν οι εξελίξεις, παρακολουθεί τι γίνεται γύρω του, τις αλλαγές, δεν αποξενώνεται. Ήμουν πάντα έτσι, από μικρό κορίτσι αν και στην περίοδο της εφηβείας μου είχα μια μεγάλη συστολή σε ό,τι αφορά στο κοινωνικό κομμάτι –και καλημέρα να έλεγα, κοκκίνιζα. Και είναι αστείο, αν σκεφτεί κανείς, την διαδρομή που διανύθηκε».





SHARE