Ολυμπία Χοψονίδου
Photo: Instagram @olympiachop
27|09|2022 13:18
SHARE
ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ

Ολυμπία Χοψονίδου & Βασίλης Σπανούλης και με τα 6 παιδιά τους -Στα γενέθλια της 5χρονης κόρης τους


Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής τους κόρης, σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Η αξιαγάπητη Αναστασία έκλεισε μόλις τα 5 έτη και είναι ένα από τα 6 παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού. Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε η Ολυμπία από το σβήσιμο της τούρτας, ο εορτασμός ήταν οικογενειακή υπόθεση, με τους διάσημους γονείς να δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πυρσούς τούρτας και μπαλόνια.

Φωτογραφία: instagram / @olympiachop

Στην οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του γνωστού μπασκετμπολίστα η εορτάζουσα κόρη τους στέκεται μπροστά από την τούρτα της φορώντας ένα ζευγάρι αυτιά Μίνι Μάους, πλαισιωμένη από τα αδέλφια και τους γονείς της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανάρτησε και μία ξεχωριστή φωτογραφία της τούρτας με θέμα Frozen, ένα παιδικό που μάλλον αγαπάει πολύ η μικρή Αναστασία. Η νεαρή μητέρα χαροποίησε ιδιαιτέρως τους ακολούθους της με τις αναρτήσεις της, καθώς δε συνηθίζει να μοιράζεται στο Instagram στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ οι δυο τους δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media.

Φωτογραφία: instagram / @olympiachop
SHARE