Η Ολυμπία Χοψονίδου με Prada look στο κέντρο της Αθήνας τράβηξε όλα τα βλέμματα
Ολυμπία Χοψονίδου/Φωτογραφία: NDP
23|05|2023 11:13
SHARE

Η Ολυμπία Χοψονίδου με Prada αμάνικο jacket και λευκά sneakers στο κέντρο της Αθήνας -H βόλτα με την κόρη της


Μια υπέροχη οικογένεια έχει δημιουργήσει η Ολυμπία Χοψονίδου και ο σύζυγός της Βασίλης Σπανούλης.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έξι παιδιά και αποτελούν πρότυπο οικογένειας. Η Ολυμπία Χοψονίδου, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθεί να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της ως full time μαμά.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με την 4χρονη κόρη της Αλεξάνδρας στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια. Η τρυφερή μητέρα εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα και βγήκε να απολαύσει τον περίπατό της μαζί με την μικρή που όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει την αγάπη της Ολυμπίας Χοψονίδου για τη μόδα.

Το statement look της Ολυμπίας Χοψονίδου

Το μοντέλο-πρώην Star Hellas πόνταρε σε έναν συνδυασμό, ότι πρέπει για τις βόλτες στην πόλη. Φόρεσε ένα τζιν παντελόνι με λευκά sneakers, σε συνδυασμό με τo ιδανικό πανωφόρι για την εποχή: ενα τζιν αμάνικο jacket Prada. Η κόκκινη τσάντα πρόσθεσε την απαραίτητη ζωηρή πινελιά.

Πολύ χαριτωμένη ήταν η κόρη της, η οποία μάλιστα όπως φάνηκε πήρε το φουλάρι της μαμάς της και το φόρεσε με χάρη στο λαιμό της αποδεικνύοντας πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά.

SHARE