Ολυμπία Κρασαγάκη
Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη/Φωτογραφία: Olympia Krasagaki Official/instagram
15|06|2022 12:52
SHARE
ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΑΣΑΓΑΚΗ

Oλυμπία Κρασαγάκη: Ο καρκίνος και οι φωτογραφίες της με κοντά μαλλιά


Τον περασμένο μήνα η ταλαντούχα Ελληνίδα φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη πήρε την απόφαση να μοιραστεί δημόσια τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει σαν το Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι, του Johannes Vermeer, η Ολυμπία Κρασαγάκη παρομοίασε τον καρκίνο με τον κεραυνοβόλο έρωτα, γιατί κανένας από τους δύο δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα.

«Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. "Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω "La Vie est Belle”!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Πρόσφατα, η φωτογράφος δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της με κοντά μαλλιά. «Στην αρχαία Ελλάδα η κοπή των μαλλιών ήταν ένδειξη πένθους. Δεν πενθώ για τα μακριά, κυματιστά μαλλιά μου. Η ζωή είναι πολύτιμη και με κοντά μαλλάκια», έγραψε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Δείτε την Ολυμπία Κρασαγάκη με κοντά μαλλιά στο iefimerida.grSHARE