Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι /Φωτογραφία: AP
ROYAL FAMILY

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ίδιος ο παππούς του, Φίλιππος -Η σπάνια φωτό του 1957 που το αποδεικνύει


Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή στα 99 του χρόνια και η Βρετανία μπήκε σε περίοδο πένθους.

Το Σαββατοκύριακο πρόκειται να κηδευτεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο των Γουίνδσορ ενώ θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να παραστεί στην κηδεία καθώς φαίνεται πώς πέταξε ήδη για την Αγγλία για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του παππού. Η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ δεν ταξίδεψε, μετά από εντολή γιατρού.

Οι δύο τους ήταν πολύ κοντά και φαίνεται πώς έμοιαζαν μεταξύ τους, όταν ο παππούς του ήταν στην ηλικία του.

Για του λόγου του αληθές, το περιοδικό Paris Match μοιράστηκε ένα παλιό εξώφυλλό του όπου αποδεικνύει την μεγάλη τους ομοιότητα.

Το εξώφυλλο του 1957 δείχνει τον πρίγκιπα Φίλιππο με λευκή, στρατιωτική στολή και καπέλο, που ονομάζεται Blues and Royals.

Τότε, ήταν μόλις 36 ετών, όσο και ο εγγονός του σήμερα. Έχει μούσι και όπως βλέπουμε η ομοιότητα είναι καθηλωτική.

Μάλιστα, το 2018, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν στην Αυστραλία, ο 34χρονος τότε πρίγκιπας φόρεσε την ίδια στολή κατά την Anzac Day.

 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: AP

O βασιλικός φωτογράφος Chris Jackson ήταν αυτός που παρατήρησε πρώτος την απίστευτη ομοιότητα.

Η φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου φαίνεται πώς ήταν ασπρόμαυρη και έχει χρωματιστεί ενώ τραβήχτηκε την χρονιά που πήρε τον τίτλο του πρίγκιπα από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

SHARE