Ορφέας Αυγουστίδης
Φωτογραφία: Instagram/ @orfeas_avgoustidis
15|08|2022 10:14
SHARE
LOVE IS IN THE AIR

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης τη Γεωργία Κρασσά στη θάλασσα


Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία Κρασσά διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έγιναν γονείς τον Απρίλιο του 2021 και βάπτισαν τον γιο τους, Αχιλλέα, την ίδια μέρα που παντρεύτηκαν.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί και είχε άρωμα από Κρήτη τηρώντας πολλά έθιμα.

Ο ίδιος, όταν ακόμα δεν είχαν παντρευτεί με τη Γεωργία Κρασσά και διατηρούσαν δεσμό, είχε πει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr για τη σχέση του: «Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός. Μένουμε μαζί με την σύντροφό μου. Μαγειρεύω πολύ –δέκα φορές εγώ, τρεις εκείνη. Αυτές είναι αξίες που αλλιώς τις αξιολογείς μικρότερος κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Νομίζω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έλεγα, ότι έχει ανοίξει μέσα μου χώρος για άλλα πράγματα, πιο ζεστά, που έχουν να κάνουν με την συντροφικότητα, την ερωτική αλλά και των φίλων, την σχέση με τους γονείς και την οικογένεια. Μια αποδοχή πραγμάτων και ανθρώπων, κάτι που μαλακώνει και σου επιστρέφεται. Κι αυτό αναζητώ και στην δουλειά μου».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου τον βλέπουμε φουλ ερωτευμένο με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, για μπάνιο στη θάλασσα. Ο ίδιος δεν αναφέρει που βρίσκονται, ωστόσο φαίνεται ότι περνούν τέλεια μαζί.

«In the mood for… ❤️» σημείωσε χαρακτηριστά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη σύζυγό του στη θάλασσα:

SHARE