αγελάδες που πεθαίνουν από ασιτία
Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τις αγελάδες που πεθαίνουν από ασιτία
12|08|2022 13:16
SHARE
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

Η οργισμένη ανάρτηση για τις αγελάδες που πεθαίνουν από ασιτία της Κατρίνας Τσάνταλη


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα ζώα είναι η Κατρίνα Τσάνταλη, που έχει δημιουργήσει και το δικό της καταφύγιο ζώων.

Αυτή τη φορά έκανε μια καταγγελία για ιδιοκτήτη στο Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας στον οποίο έκανε μήνυση επειδή αφήνει τις αγελάδες του σε άθλια κατάσταση να πεθαίνουν από ασιτία. Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram η Κατρίνα Τσάνταλη καταγγέλλει την κατάσταση που επικρατεί και αναφέρει, μεταξύ άλλων, πώς ο προϊστάμενος της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Δήμου «τους κοροϊδεύει» σχετικά με τον έλεγχο που πρέπει να γίνει.

«Την περασμένη Παρασκευή, έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα στο inbox μου με τις εικονιζόμενες φωτογραφίες (& κάποιες επιπλέον) και πως ένα ολόκληρο χωριό “βρωμάει ψοφίμι”. Ζώα που έχουν ιδιοκτήτη, πεθαίνουν από ασιτία και μένουν, όπου έπεσαν, μέχρι να απορροφηθούν από την μάνα γη. Η απάντηση της αστυνομίας (από την Δευτέρα που έχει καταθέσει ο δικηγόρος μας μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας κατά του ιδιοκτήτη Φ.Ζ.) είναι πως μόνο με κτηνίατρο από την Περιφέρεια μπορούν να δράσουν. Ο δε προϊστάμενος της κτηνιατρικής υπηρεσίας του δήμου κατόπιν καθημερινής επικοινωνίας με τον κ. Κασσανδρινό, μας… κοροϊδεύει ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον κτηνοτρόφο».

Διαβάστε την ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη στο iefimerida.gr.

SHARE