Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά, το 1995
Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά, το 1995
FLASHBACK

Oταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την Ρούλα Κορομηλά στο πλατό του «Πρωινού Καφέ»


Toν Μάιο του 1996, η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά, δυο γυναίκες που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, συναντήθηκαν στο πλατό του ΑΝΤ1, για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωινός Καφές».

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τηλεοπτικά για τον εορτασμό των 5 χρόνων της θρυλικής πρωινής εκπομπής «Πρωινός Καφές», η οποία είχε μεγάλη επιτυχία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Θυμίζουμε ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τον Μάιο του 1991 με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά.

Το 1994 η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 για να πάει στο MEGA και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε για ένα χρόνο (1994-1995) η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Το 1995 παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη για 10 χρόνια. Συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Κώστας Καρράς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Ελένη Μενεγάκη, που εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του σταθμού «Πάτερ Ημών».

Στον λογαριασμό του Instagram «greekvintage culture» δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της εκπομπής πριν από 26 χρόνια.

Σε αυτήν βλέπουμε την Ρούλα Κορομηλά να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο της Ελένης Μενεγάκη.

«Η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά γιορτάζουν μαζί τα πέντε χρόνια του πρωινού καφέ το 1996» αναφέρεται στη λεζάντα και η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό Ciao.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τηλεοπτική συντάντησή τους εκείνη την ημέρα:

SHARE