Η Μιμή Ντενίση
Η Μιμή Ντενίση/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Oταν η Μιμή Ντενίση ήταν ζευγάρι με τον Απόστολο Γκλέτσο -Η φωτό από το 1995


Στα μέσα τις δεκαετίας του '90 ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μιμή Ντενίση υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των περιοδικών. 

Τη θεατρική σεζόν 1994-1995 ανέβηκε στο θέατρο «Ακροπόλ» η «Άννα Καρένινα» του Τολστόι. Στον ομώνυμο ρόλο ήταν Μιμή Ντενίση, ενώ μαζί της ήταν οι: Χρήστος Πολίτης, Απόστολος Γκλέτσος, Τάσος Χαλκιάς, Γιώργος Παρτσαλάκης, Τζέσυ Παπουτσή κ.α

Την περίοδο εκείνη ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μιμή Ντενίση ήταν ζευγάρι και όλοι μιλούσαν για το νέο ειδύλλιο της σόουμπιζ.

Oταν η Μιμή Ντενίση ήταν ζευγάρι με τον Απόστολο Γκλέτσο -Η φωτό από το 1995

Μια φωτογραφία από την εποχή που ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μιμή Ντενίση ήταν ζευγάρι είδαμε στον λογαριασμό Greek vintage culture στο Instagram.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε νυχτερινή έξοδο το 1995, όταν έπαιζαν μαζί στο θέατρο Ακροπόλ, στην παράσταση «Αννα Καρένινα».

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει το 2015 στην Χριστίνα Πολίτη για την σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο και μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Τότε η ηθοποιός είχε σημειώσει στη συνέντευξή της στο Mega για την συνεργασία τους στο θέατρο στην παράσταση «Άννα Καρένινα»:

«Ναι, μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Κι αυτές είχαν πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και είχαμε ερωτική σκηνή Βρόνσκι-Καρένινα και δεν έβγαινε στη σκηνή. Και έλεγε “τώρα θα την εκδικηθώ”. Και έβγαινα εγώ στη σκηνή που ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς από την άλλη μεριά που έκανε τον Τολστόι και έλεγα μόνη μου “αχ, αν είχε βγει τώρα ο Βρόνσκι θα μου έλεγε Άννα σ’ αγαπώ” και έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου. Άκουγα τον Απόστολο, που κλώτσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από πίσω από τα νεύρα του, γιατί τα είχα πει εγώ και δε σταμάτησε η παράσταση».

Δείτε το απόσπασμα στο τέλος του βίντεο:

Οσο για τον Απόστολο Γκλέτσο όταν τον ρώτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση, εκείνος απάντησε: «Oι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο».

SHARE