Η Ναόμι Κάμπελ στην πασαρέλα
Η Ναόμι Κάμπελ θυμάται στιγμές της καριέρα της/ Φωτογραφία: AP Images
THROWBACK

Όταν έπεσε η βασίλισσα: Η Ναόμι Κάμπελ θυμάται την εμβληματική «τούμπα» στο show της Vivienne Westwood του 1993


Όταν κοιτά κανείς την επιβλητική Ναόμι Κάμπελ να περπατά στην πασαρέλα, δε θα μπορούσε ποτέ να τη φανταστεί να παραπατά και να πέφτει.

Κι όμως, το 1993, η 23χρονη τότε Ναόμι Κάμπελ κατά τη διάρκεια της πασαρέλας της Vivienne Westwood για την Fall/Winter collection, δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της ενώ περπατούσε στα πανύψηλα ψηλοτάκουνα, με αποτέλεσμα να πέσει και η στιγμή αυτή να μείνει στην ιστορία.

Ακομπλεξάριστη (λογικό θα πει κανείς, μετά από 30 και βάλε χρόνια πορείας στη μόδα) η ίδια δημοσίευσε τη στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα μια σοφή φράση του αξέχαστου Νέλσον Μαντέλα «Μη με κρίνετε από τις επιτυχίες μου. Να με κρίνετε από το πόσες φορές έπεσα και σηκώθηκα ξανά».

Πράγματι, αυτό έκανε και η ίδια. Δεν άφησε την άτυχη στιγμή να την επηρεάσει, αλλά χάρισε το πιο πλατύ χαμόγελο στο κοινό της και σηκώθηκε, έτοιμη να συνεχίσει!

https://www.instagram.com/p/B_YmwamHXiD/?fbclid=IwAR2K2LZIrD_fpzeMVyhTD2P89dzA9kT2d7WGL4qVgeXnihS0j46m7niSbR8

Μάλιστα, μιλώντας με το μοντέλο πριν λίγους μήνες στην κάμερα της βρετανικής Vogue, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι λίγο πριν βγει για δεύτερη φορά στην πασαρέλα του ίδιου show, η Ναόμι της είπε «Αν ξαναπέσω, να ξέρεις δε θα σηκωθώ, θα περιμένω να έρθεις να με σηκώσεις εσύ». Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ναόμι Κάμπελ είπε ότι ύστερα από τον χαμό που έγινε όταν έπεσε στην πασαρέλα της Vivienne Westwood, πολλοί ήταν οι οίκοι που της ζήτησαν να πέσει επίτηδες και στο δικό τους show! Η ίδια τους απαντούσε «Φυσικά και όχι, αυτό είναι αντίθετο με την ιδεολογία μου. Δεν πρόκειται ποτέ να πέσω επίτηδες!».

SHARE