Βασίλειος Κωστέτσος και Τατάνα Πάτιτζ
Βασίλειος Κωστέτσος και Τατάνα Πάτιτζ/Φωτογραφία: Vassilios Kostetsos/instagram
FLASHBACK

Oταν η Τατιάνα Πάτιτζ ήρθε στην Ελλάδα το 1994 -Για την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου


Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Τατιάνα Πάτιτζ, το διάσημο σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990.

Η Τατιάνα Πάτιτζ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το 1994 για την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου. Ηταν η δεύτερη φορά που είχε επισκεφθεί τη χώρα μας καθώς η πρώτη ήταν σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου του 1994 η Τατιάνα Πάτιτζ ανέβηκε στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, όπου υποδύθηκε την ωραία Ελένη της Τροίας. Μάλιστα, τα δύο τοπ μόντελ της τότε εποχής, Μάνος Πανταζής και Φώτης Γιαννιώτης, την μετέφεραν πάνω σε ανάκλιντρο.

Βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του διάσημου μοντέλου στη χώρα μας δημοσίευσε τόσο ο Βασίλειος Κωστέτσος στο προφίλ του στο Instagram, όσο και η Ελενα Μακρή Λυμπέρη στον λογαριασμό «elenasdiary blog».

Η Τατιάνα Πάτιτζ ήταν η guest star του fashion show και μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο σόου της Ρούλας Κορομηλά Ciao ANT1.

Oταν η Τατιάνα Πάτιτζ ήρθε στην Ελλάδα το 1994 -Για την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου

Ο χώρος της μόδας θρηνεί ένα από τα μεγαλύτερα supermodes της δεκαετίας του ’90, την Τατιάνα Πάτιτζ που έφυγε σε ηλικία 56 ετών.

To διάσημο μοντέλο είχε έρθει στην Ελλάδα το 1994 και το Instagram γέμισε αναμνήσεις από την iconic εμφάνιση του top model στα μαγικά 90s.

SHARE