Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Οταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη γοήτευσε τον Ρότζερ Μουρ στο Λονδίνο -Με εντυπωσιακή τουαλέτα, δείπνησαν μαζί


Μια σπάνια φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη μαζί με τον ηθοποιό Ρότζερ Μουρ επέλεξε να φέρει στη δημοσιότητα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Eλενα Μακρή Λυμπέρη.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την όμορφη Ζωζώ Σαπουντζάκη με εντυπωσιακή τουαλέτα να κάθεται δίπλα στον διάσημο ηθοποιό Ρότζερ Μουρ τη δεκαετία του '70 σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει την συνάντηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον Ρότζερ Μουρ στο Λονδίνο το 1970, όταν η Ελληνίδα σταρ και ο πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Άγιου»-δεν είχε υποδυθεί ακόμη τον Τζέιμς Μποντ- έτυχε να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και να διασκεδάζουν στο ίδιο καζίνο.

«Τον κοίταξα λίγο και αναρωτήθηκα πού τον ξέρω. Κατάλαβα ότι είναι ο Ρότζερ Μουρ. Μου ζήτησε να φάμε μαζί και πήγαμε σε ελληνικό μαγαζί. Μέχρι καλαματιανό χόρεψε. Μου έστελνε τον σοφέρ του δυο τρεις μέρες που έμεινα στο Λονδίνο να γυρίζω να ψωνίζω» έχει δηλώσει η αειθαλής show woman πρόσφατα ενθυμούμενη τη γνωριμία τους».

Δείτε εδώ:

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και της νύχτας παρέμεινε στον αφρό του καλλιτεχνικού στερεώματος εξήντα χρόνια, με αμείωτο μπρίο και νεανική διάθεση.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’50, η ΖωΖώ Σαπουντζάκη έφυγε από την Θεσσαλονίκη και πήγε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης. Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκανε την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλάει για το μπρίο της, και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η “Βασίλισσα της νύχτας”. Λίγο αργότερα έφυγε για την Αμερική, όπου έκλεισε μεγάλα συμβόλαια για εμφανίσεις της σε φημισμένα νυχτερινά κέντρα.

SHARE