Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|05|2022 09:02
SHARE
COUPLE GOALS

Όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή στο «Μπράβο», 25 χρόνια πριν


Το ζεύγος Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz.

Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες έχουν διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όπως φαίνεται και στην προσωπική τους ζωή τα πράγματα κύλισαν στους ίδιους ρυθμούς.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ένα όμορφο ζευγάρι και μάλιστα είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια ενώ τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πρώτη στιγμή που ειδωθήκαν.

Σε συνεντεύξεις τους μιλούν πάντα με απεριόριστη αγάπη ο ένας για τον άλλον κάτι που αποδεικνύει πόσο δυνατή είναι η σχέση τους.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε ένα video στα social media από παλιά και θυμηθήκαμε την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς το 1997.

Η πρόταση είχε γίνει στο πλατό της εκπομπής «Μπράβο», με τη Ρούλα Κορομηλά με την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό να αγωνιούν για την απάντηση της Καίτης Γαρμπής.

Δεν ήταν όμως μόνο εκείνος που νοστάλγησε τα παλιά. Και η Καίτη Γαρμπή έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram. Μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιασμένους και χαμογελαστούς να κοιτούν την κάμερα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ένας άντρας του σήμερα με μιά ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία!»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή εδώ:

SHARE