Η Τζένη Θεωνά με τον γιο της
Η Τζένη Θεωνά/Φωτογραφία: Nikos Zikos/Instagram
FLASHBACK

Η παιδική φωτογραφία της Τζένης Θεωνά με τη μητέρα της είναι η απόδειξη ότι μοιάζουν πολύ


H Τζένη Θεωνά αναπόλησε τις παιδικές στιγμές της με τη μητέρα της, Λίτσα.

H γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του τραγουδιστή, Δήμου Αναστασιάδη, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, όπου στην πρώτη είναι με τον γιο της, Αρίωνα και στη δεύτερη είναι με τη μητέρα της, Λίτσα όταν ήταν μικρό κορίτσι.

«Το μέγεθος της αγάπης που αισθάνομαι για τούτο το αγόρι με το καρό πουκαμισάκι έχει κάτι από την αγάπη που πήρα κι εγώ από την δική μου μητέρα. Και κάπως έτσι όλα συνδέονται ενώ αγγίζω, μαμά πλέον κι εγώ, αυτό το θεσπέσιο λαιμουδάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ και συγκίνησε τους followers.

Οπως θα δεις και εσύ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της, Λίτσα.

Η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Νίκου Ζήκου και στο πλευρό της είναι ο 2χρονος Αριώνας με γυρισμένη την πλάτη του. Μητέρα και γιος φορούν καρό πουκάμισα.

Δείτε εδώ:

Όπως έχει δηλώσει η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της, χάρη στη μητέρα της που την πήγαινε τακτικά θέατρο στην παιδική της ηλικία είχε αρκετές θεατρικές προσλαμβάνουσες και την οδήγησαν στο να γίνει ηθοποιός. 

Στην throwback φωτογραφία της, η Tζένη Θεωνά βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, όπου και οι δύο φορούν καρό φούστες (μόδα της τότε εποχής).

jennytheona/instagram
SHARE