Γιάννης Βλάχος-Παναγιώτα Βλαντή
Γιάννης Βλάχος-Παναγιώτα Βλαντή/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|12|2023 13:06
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Παναγιώτα Βλαντή με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο -Η κοινή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα


Η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύζυγός της, Γιάννης Βλάχος, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Θάνατος του εμποράκου» στο Θέατρο Ζίνα.

Η Παναγιώτη Βλαντή είχε μιλήσει στη BOVARY για τον Γιάννη Βλάχο το 2020, πριν το ζευγάρι παντρευτεί: «Έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο έρωτας για μένα. Πρέπει να σου πω ότι, αυτή η φάση που βιώνω είναι από τις όμορφες της ζωής μου. Από αυτές που λες «εντάξει, υπάρχει Θεός!». Πιστεύω ότι έχω βρει έναν σύντροφο ζωής, κάτι που δεν θέλω να το επικοινωνώ και πολύ, γιατί μετά πέφτουν τα κανάλια και τα περιοδικά και ψάχνουν να βρουν ποιος είναι και τι κάνει».

Η Παναγιώτα Βλαντή αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύντροφο της, Γιάννη Βλάχο στις 12 Ιουνίου του 2021 στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, στην Ύδρα. Μάλιστα, την ώρα που ετοιμαζόταν η νύφη, ήταν ο γαμπρός που, παρέα με τους φίλους του, πήγε κάτω από το δωμάτιο της και της έκανε καντάδα με ένα ακορντεόν.

Χαμογελαστοί και με πολύ καλή διάθεση, η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύζυγός της, Γιάννης Βλάχος, έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Θάνατος του εμποράκου» στο Θέατρο Ζίνα. Η Παναγιώτα Βλαντή φόρεσε μια sparkly πλεκτή ζακέτα σε έντονο ροζ χρώμα και λάμψη, μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, lingerie top και μαύρα πέδιλα.

Δείτε την εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
SHARE