Παναγιώτα Βλαντή
Παναγιώτα Βλαντή/ Φωτογραφία: Instagram/ @panagiotavlanti_official
01|10|2022 15:35
SHARE
NEW LOOK

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε καρέ τα μαλλιά της και ελαφρύ μπαλαγιάζ -Το υπέροχο νέο look


Η Παναγιώτα Βλαντή αποφάσισε να κάνει μια ανανέωση στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. H γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο hair look της, το οποίο την κολακεύει πολύ.

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν και αποφάσισε να την καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή μια ανανέωση στα μαλλιά της. Η ίδια πάντα εμπνέει τις followers της, τόσο με τα looks όσο και με τις επιλογές σε χτενίσματα και μακιγιάζ, καθώς καταφέρνει πάντα να δείχνει κομψή και στιλάτη, σε κάθε περίπτωση.

Η Παναγιώτα Βλαντή αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική υποκριτική σκηνή. Μιλώντας στο Bovary.gr η ίδια μίλησε για την εικόνα: «Απενεχοποίησα πολύ μεγάλη την ωραία εμφάνιση, ενώ αυτό με βοήθησε στην τηλεόραση. Προσπάθησα, όμως, η κάθε μου δουλειά στην τηλεόραση να είναι διαφορετική από την άλλη. Ναι, υπήρξε ο κίνδυνος να ταυτιστώ με τον ρόλο της ωραίας, αλλά δούλεψα για να μη γίνει. Τώρα, μετά από χρόνια, μπορώ να σου πω ότι, δεν είναι και τόσο κακό τελικά να είσαι ωραίος. Και στο λέω, γιατί το έφερνα βαρέως. Νόμιζα τι μόνο αυτό βλέπουν σε μένα κι εγώ έπρεπε να αποδείξω ότι είμαι και κάτι άλλο».

Δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Παναγιώτα Βλαντή έδειξε το νέο της look στους followers της. Η ίδια έκανε ένα πολύ σικάτο καρέ ενώ φρέσκαρε και το χρώμα, κάνοντας ένα υπέροχο ξανθό που γλυκαίνει το πρόσωπο και το κάνει να δείχνει πιο φρέσκο.

Μιλήσαμε με τη hairstylist Άννα Βουζουνεράκη των κομμωτηρίων Hair Goals που επιμελήθηκε το look της Παναγιώτας Βλαντή και μας εξήγησε ότι έκαναν ένα ελαφρύ μπαλαγιάζ και χρησιμοποίησαν πιο γλυκούς τόνους, που τείνουν στο καραμελέ. Το γεγονός ότι η ρίζα είναι πιο σκούρα χαρίζει κίνηση στο αποτέλεσμα, ενώ το ελαφρύ φιλάρισμα και τα bangs αλά Μπριζίτ Μπαρντό ολοκληρώνουν το εξαιρετικό νέο hairstyle.

Δείτε το νέο hairlook της Παναγιώτας Βλαντή:





SHARE