Φωτογραφία: Instagram/ @panagiotavlanti_official
Φωτογραφία: Instagram/ @panagiotavlanti_official
29|01|2023 14:56
SHARE
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ

Το καρέ της Παναγιώτας Βλαντή είναι η έμπνευση του χειμώνα


Με μια φωτογραφία στο Instagram η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε έμπνευση στις διαδικτυακές της φίλες για το επόμενο κούρεμά τους, το οποίο είναι και μια από τις τάσεις της σεζόν.

Η Παναγιώτα Βλαντή πρόσφατα έκανε μια υπέροχη αλλαγή στα μαλλιά της και φυσικά αναφερόμαστε στο στιλάτο καρέ που λατρεύουν οι γυναίκες της μόδας.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εμφανίσεις και την καθημερινότητά της.

Η ίδια πάντα εμπνέει τις followers της, τόσο με τα looks όσο και με τις επιλογές σε χτενίσματα και μακιγιάζ, καθώς καταφέρνει πάντα να δείχνει κομψή και στιλάτη, σε κάθε περίπτωση.

Το καρέ της Παναγιώτας Βλαντή είναι η έμπνευση του χειμώνα

Τώρα, με μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δίνει την απόλυτη έμπνευση για το επόμενό μας ραντεβού στο κομμωτήριο.

Aυτό που καθιστά το καρέ της Παναγιώτας Βλαντή μία εξαιρετική ιδέα για το χειμωνιάτικο hairstyle μας είναι το γεγονός ότι είναι πολύ στιλάτο, δίνει αέρα και φρεσκάρει το πρόσωπο.

Στη φωτογραφία αναδεικνύεται η φυσική της ομορφιά ενώ τα μαλλιά της είναι ατημέλητα. Το πρόσωπό της λάμπει καθώς το κούρεμα που έχει επιλέξει αλλά και η τεχνική μπαλαγιάζ φωτίζει το πρόσωπό της μοναδικά.

SHARE