Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τη σύζυγό του, Ευγενία
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τη σύζυγό του, Ευγενία/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΟΧ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τη σύζυγό του σε βραδινή έξοδο -Πού διασκέδασε το ζευγάρι


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η σύζυγός του, Ευγενία, βρέθηκαν στη μουσική σκηνή Nox όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου.

Δεν τον βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πρόσφατα ωστόσο ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ έκανε μια εξαίρεση αφού ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βραδινή του έξοδο με τη σύζυγό του Ευγενία.

Παντρεμένοι 41 χρόνια, ο Παναγιώτης και η Ευγενία Γιαννάκη έχουν δύο παιδιά, την Κέλλυ και τον Δημήτρη. Όπως, μάλιστα, ανέφερε για τη γυναίκα του ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» πριν από τρία χρόνια, «είμαστε από το 1977 μαζί με τη γυναίκα μου και παντρευτήκαμε γυρνώντας τραυματίας από την Αμερική το 1982. Φοβερός άνθρωπος, την αγαπώ πολύ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαδρομή μου. Ήταν δίπλα μου συνεχώς. Δεν ήθελε ποτέ να μου λείψει κάτι και να γίνει βάρος. Προσπαθούσε πάντα να με στηρίξει σε ό,τι αποφάσιζα στην ζωή. Η Ευγενία είναι φοβερός άνθρωπος».

Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τη σύζυγό του σε βραδινή έξοδο

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό κατά την είσοδό του στη μουσική σκηνή. Στη συνέχεια απόλαυσε τη Μαρινέλλα επί σκηνής που τους ταξίδεψε με τις διαχρονικές επιτυχίες της.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης καθ’ όλη της διάρκεια της καριέρας του προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE