Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα βάλουν τέλος στη σχέση τους


Στις 24 Φεβρουαρίου θα έχουμε την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου με τη Σελήνη στην Παρθένο στις πρώτες μοίρες του ζωδίου. 

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που φέρνει το τέλος καταστάσεων και την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή τον Μάρτιο. Επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες που μπορεί να έχουν μεγάλες αλλαγές ή το τέλος μιας κατάστασης στη ζωή τους, είτε αυτό αφορά έναν χωρισμό ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Η Πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα κι αν παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες, υπάρχει η αίσθηση ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε και να χτίσουμε κάτι νέο σε γερές βάσεις.

Φωτογραφία: Vera Arsic/Pexels

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα βάλουν τέλος στη σχέση τους

Aς δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμος

Θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Πριν πάρετε μια κρίσιμη απόφαση, όπως είναι ένας χωρισμός, καλό είναι να δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και λογική και να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις.

Παρθένος

Αναγκαστικά οι καταστάσεις σας οδηγούν να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σας, οι οποίες θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Κάποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο, που μπορεί να σας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Και οι Τοξότες θα έρθουν αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις. Δεν μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή. Αυτό θα σας δημιουργήσει μεγάλη πίεση και ίσως να το ξανασκεφτείτε πριν τα τινάξετε όλα στον αέρα.

Ιχθύς

Το οριστικό ξεκαθάρισμα στη σχέση σας είναι αναπόφευκτο. Ηρθε η στιγμή να δείτε τα πράγματα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και να πάρετε μια ουσιαστική απόφαση για το αν θέλετε να χωρίσετε ή όχι.

SHARE